27 July 2016

Special Slot: Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler

weheartit

Assalamualaikum. Hey y'all.

Playing music: Neverland - Abstract ft. Ruth B. (Proud. Blulake)
Dear you,

Aku dah lama tak join giveaway, so ingatkan nak join giveaway yang dianjurkan oleh Aku Seorang Traveler. Macam best je dapat baca buku travelog ni. Kita ni tak mampu lagilah nak bertravel bagai, jadi dengan baca buku dia bolehlah merasa walaupun sedikit culture negara-negara yang dia dah pergi.

tekan gambar ni untuk join giveaway

Orang yang ditag: Kak Ajan. Hehehehehe. 

Jom join jugak Kak Ajan, please (baca dengan nada merayu habis ni). Hahahahahaha.

"Making a living is nothing; the great difficulty is making a point, making a difference - with words." - Elizabeth Hardwick

5 comments:

  1. Hehe thank you tag lol. Macam tau tau je akak baru buat passport ni ahaahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu namanya psychic kak Ajan. Hahahahah.

      Delete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. jalan2

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...